UIBM Përfaqësohet Me Ekipe Në Futsall Dhe Pingpong Në Kampionatet E Sporteve Universitare

UIBM përfaqësohet me ekipe në futsall dhe pingpong në kampionatet e sporteve universitare

Ekipet e studentëve në futsall dhe pingpong janë duke vazhduar ta përfaqësojnë Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) në kampionatet e organizuara nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës (FSUK). Pjesë e kampionateve në sporte…

Lexo më shumë
Përmbyllet Fushata Informuese Nëpër Shkollat E Mesme Për Mundësitë E Studimeve Në UIBM

Përmbyllet fushata informuese nëpër shkollat e mesme për mundësitë e studimeve në UIBM

Ka vazhduar fushata informuese nëpër shkollat e rajonit të Mitrovicës për programet dhe kushtet e studimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) për vitin akademik 2022/23. Në këtë kuadër të premten janë mbajtur takime…

Lexo më shumë
Marrëveshje Bashkëpunimi Ndërmjet Fakultetit Ekonomik – UIBM Dhe Fakultetit Ekonomik – Prilep Të Universitetit “Saint Kliment Ohridski” Bitola Nga Maqedonia E Veriut

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakultetit Ekonomik – UIBM dhe Fakultetit Ekonomik – Prilep të Universitetit “Saint Kliment Ohridski” Bitola nga Maqedonia e Veriut

Me qëllim të ngritjes së bashkëpunimit në mes të Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë, konkretisht të Fakultetit Ekonomik dhe Fakultetit Ekonomik – Prilep, dekani i FE, prof.asoc.dr. Qazim Tmava dhe dekanja e FEP, prof.dr. Dragica…

Lexo më shumë
Përfaqësues Të Fakultetit Ekonomik – Prilep Të Universitetit “Saint Kliment Ohridski” Vizituan UIBM

Përfaqësues të Fakultetit Ekonomik – Prilep të Universitetit “Saint Kliment Ohridski” vizituan UIBM

Në kuadër të objektivave të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë për rritjen e numrit të bashkepunimeve me institucione të arsimit të lartë, rektori i UIBM, prof.dr. Alush Musaj, prorektorja për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe…

Lexo më shumë
Studentët E Ekonomikut Vizituan Shtypshkronjën “Viprint”

Studentët e Ekonomikut vizituan Shtypshkronjën “Viprint”

Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) së bashku me Parlamentin Studentor dhe Këshillin e Studentëve në Fakultetin Ekonomik, kanë organizuar të martën një vizitë të studentëve të këtij fakulteti në Shtypshkronjën “Viprint” në Mitrovicë. Të…

Lexo më shumë
U Promovua Libri I Ish-presidentit, Bamir Topi,  “Betejat E Humbura Të Tiranës”

U promovua libri i ish-presidentit, Bamir Topi,  “Betejat e humbura të Tiranës”

Organizuar nga Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) është promovuar të premten libri “Betejat e humbura të Tiranës”, me autor, ish-presidentin e Shqipërisë, Bamir Topi.   Në promovim ishin të pranishëm edhe rektorë nga universitetet tjera…

Lexo më shumë
Filloi Fushata Informuese Për Programet E Studimit Në UIBM

Filloi fushata informuese për programet e studimit në UIBM

Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), në bashkëpunim me Parlamentin Studentor dhe përfaqësuesit e njësive akademike, ka filluar të enjten fushatën informuese për programet e studimit nëpër shkollat…

Lexo më shumë
UIBM Pranohet Në Asociacionin Evropian Të Universiteteve

UIBM pranohet në Asociacionin Evropian të Universiteteve

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) është pranuar në Asociacionin Evropian të Universiteteve (EUA), si anëtar individual i këtij asociacioni. Aplikimi i UIBM është miratuar nga Këshilli i EUA më 27 prill 2022. Në njoftimin…

Lexo më shumë

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X