Mbahet Punëtoria Rajonale Për Të Ardhmen E Edukimit Të Lartë Në Shkencat Bujqësore

Mbahet punëtoria rajonale për të ardhmen e edukimit të lartë në shkencat bujqësore

Më 01-02.11.2021 në Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT) në kuadër të projektit DualAFS u mbajt punëtoria rreth së ardhmes së edukimit të lartë në shkencat bujqësore. Në punëtori morën pjesë përfaqësuesit e të gjithë partnerëve…

Lexo më shumë
Njoftim Për Ndarjen E Bursave Nga MASHTI Për Studentët E Universiteteve Publike

Njoftim për ndarjen e bursave nga MASHTI për studentët e universiteteve publike

Njoftim për ndarjen e bursave nga MASHTI për studentët e universiteteve publike për vitin akademik 2021/21. Njoftimi:

Lexo më shumë
Rektorët E Universiteteve Publike Vizituan Ambasadën E Kosovës Në Itali

Rektorët e universiteteve publike vizituan Ambasadën e Kosovës në Itali

Gjatë qëndrimit disa ditor në Itali, me rastin e vizitës studimore “Përmirësimi i Kulturës Hulumtuese në Arsimin e Lartë në Kosovë”, ERASMUS +, që po zhvillohet në Universitetin Sapienza në Romë, rekori i Universitetit “Isa…

Lexo më shumë
Sindikata E UIBM-së Zgjodhi Kryesinë E Re

Sindikata e UIBM-së zgjodhi kryesinë e re

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) është mbajtur të enjten Kuvendi i Sindikatës, ku është zgjedhur kryesia e re. Kryetar i Sindikatës së UIBM u rizgjodh Afrim Çelaj, nënkryetar Vjosa Jetullahu, ndërsa sekretare, Vjosa…

Lexo më shumë
U Mbajt Sesion Informues Me Studentë Për SMU, E – Karrierë Dhe ECTS

U mbajt sesion informues me studentë për SMU, E – karrierë dhe ECTS

Studentët e Fakultetit Juridik, Ekonomik dhe ata të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), kanë marrë pjesë të enjten në një sesion informues për përdorimin e SMU-së. për E-karrierë dhe ECTS. Zyrtarët e…

Lexo më shumë
Konkurs Për Bursa Për Studentët E Universiteteve Publike Në Programet Baçelor Dhe Master Për Vitin Akademik 2021-2022

Konkurs për bursa për studentët e universiteteve publike në programet Baçelor dhe Master për vitin akademik 2021-2022

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka hapur konkurs për ndarjen e bursave për studentët e universiteteve publike në programet Baçelor dhe master për vitin akademik 2021-2022. Konkursi do të jetë i hapur nga…

Lexo më shumë
Vizitë Studimore Në Universitetin Sapienza Të Romës

Vizitë studimore në Universitetin Sapienza të Romës

Një delegacion i Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë (UIBM), i përbërë nga rektori, prof. dr. Alush Musaj, prorektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Hulumtim, prof.dr. Behxhet Shala, dekan i Fakultetit të Edukimit, prof.dr. Besim Gollopeni dhe…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Bursë, Për Semestrin Veror 2021/2022, Në Van Hall Larenstein University Në Holandë Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për bursë, për semestrin veror 2021/2022, në Van Hall Larenstein University në Holandë në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: -  Shkëmbimin e studentëve të nivelit Bachelor dhe Master nga Fakulteti i Tekonologjisë Ushqimore Dokumentet për aplikim janë: - Forma e aplikimit (për çasje klinkoni në https://www.umib.net/wp-content/uploads/2021/02/applicationformStudents.pdf) -    Certifikata e notave -    CV (në…

Lexo më shumë