Në UMIB U Organizua Për Herë Të Parë Mbrojtja Online E Temēs Së Diplomës

Në UMIB u organizua për herë të parë mbrojtja online e temēs së diplomës

Pas organizimit të mësimit online në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini",  për shkak të Covid-19, tani ka filluar edhe mbrojtja e temave të diplomës në këtë mënyrë. Kjo ështē mirëpritur nga studentët, të cilët janë…

Lexo më shumë
U Mbajtën Takimet Me Ekspertët Ndërkombëtarë Për Riakreditim Institucional

U mbajtën takimet me ekspertët ndërkombëtarë për riakreditim institucional

Në kuadër të procesit të riakreditimit institucional, të hënën në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) janë mbajtur takimet online me ekspertët ndërkombëtarë, për shkak të pandemisë me COVID-19. Të pranishëm gjatë takimeve me grupet…

Lexo më shumë
Njoftim Për Paraqitjen E Provimeve

Njoftim për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentët se paraqitja e provimeve për afatin  mars- maj të absolventëve fillon nga data 13.05.2020 dhe zgjat deri më 18.05.2020. Studentët kanë të drejtë të paraqesin dy provime një provim për afatin e marsit…

Lexo më shumë
Rektori Musaj, Zhvilloi Takim Online Me Drejtuesit E Parlamentit Studentor

Rektori Musaj, zhvilloi takim online me drejtuesit e Parlamentit Studentor

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), prof.dr.Alush Musaj, ka zhvilluar të martën një takim online me drejtuesit e Parlamentit Studentor, ku u diskutua për sfidat me të cilat po përballen studentët në rrethanat…

Lexo më shumë