3 Studente Të UIBM-së Përfitojnë Një Semestër Në Universitetin “Eastern Finland”

3 studente të UIBM-së përfitojnë një semestër në Universitetin “Eastern Finland”

Në kuadër të programit Erasmus+, përkatësisht bashkëpunimit me Universitetin e “Eastern Finland” në Finlandë, tri…

read more
Programi I Specialistëve Fulbright Hap Thirrjen Për Propozim Projektesh

Programi i Specialistëve Fulbright hap thirrjen për propozim projektesh

Në kuadër të thirrjes Programi i Specialistëve Fulbright, të departamentit të shtetit të SHBA-ve me…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Studentëve Në Semestrin Dimëror (Shtator 2023 – Janar 2024) Në Riga Technical University, Letoni, Në Kuadër Të Programit Erasmus +

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të studentëve në semestrin dimëror (Shtator 2023 – Janar 2024) në Riga Technical University, Letoni, në kuadër të programit Erasmus +

Fushat e studimit që përfshihen në mobilitet: - Biznes dhe Administrim (Business and Administration), -…

read more
Fakulteti I Teknologjisë Ushqimore Hap Thirrjen Për Aplikim Për Mobilitet, Në “Nuertingen Geislingen University (HfWU)”, Gjermani

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore hap thirrjen për aplikim për mobilitet, në “Nuertingen Geislingen University (HfWU)”, Gjermani

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore hap thirren për aplikim për mobilitet, në "Nuertingen Geislingen University (HfWU)",…

read more
Tre Studentë Të Inxhinierisë Dhe Teknologjisë Ushqimore Përfitojnë Nga Mobiliteti Në Kuadër Të Projekteti Erasmus+ DualAFS

Tre studentë të Inxhinierisë dhe Teknologjisë Ushqimore përfitojnë nga mobiliteti në kuadër të projekteti Erasmus+ DualAFS

Në kuadër të projektit Erasmus+ DualAFS, tre studentë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore në Universitetin…

read more
Marrëveshje Për Shkëmbimin E Mësimdhënësve Dhe Studentëve Me “Leoben University” Në Austri

Marrëveshje për shkëmbimin e mësimdhënësve dhe studentëve me “Leoben University” në Austri

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) do të bashkëpunojë me “Leoben University” në Austri për…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Universitetin Teknik Të Rigës Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Universitetin Teknik të Rigës në kuadër të programit Erasmus+

  Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në…

read more
Sesion Informues Për Studentë: Erasmus+ Mobilities

Sesion informues për studentë: Erasmus+ Mobilities

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Universitetit "Isa Boletini" Mitrovicë do të mbajë sesion informues për…

read more