Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Studenteve Në University Of Eastern Finland Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të studenteve në University of Eastern Finland në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: Shkëmbimin e studenteve (mobilitet me kohëzgjatje 3 Mujore) Dokumentet për aplikim janë: Forma…

read more
Mundësi Mobiliteti Për Stafin Akademik Dhe Administrativ Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Mundësi mobiliteti për stafin akademik dhe administrativ në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik dhe stafit…

read more
Fillon Implementimi I Projektit “Strengthening Links Between Academic And Professional Development For Students Of The Faculty Of Economics – UIBM”

Fillon implementimi i projektit “Strengthening links between academic and professional development for students of the Faculty of Economics – UIBM”

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë ka filluar implementimi i projektit "Strengthening links between academic…

read more
Stafi Akademik Dhe Studentët E Fakultetit Ekonomik Të UIBM Vazhdojnë Aktivitetet E Përbashkëta Në Kuadër Të Mobilitetit Në Szczecin Të Polonisë

Stafi akademik dhe studentët e Fakultetit Ekonomik të UIBM vazhdojnë aktivitetet e përbashkëta në kuadër të mobilitetit në Szczecin të Polonisë

Dy profesoreshat e Fakultetit Ekonomik të Universitetit Isa Boletini në Mitrovicë Ajtene Avdullahi dhe Filloreta…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Savonia University Dhe Në Nuertingen-Geislingen University

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Savonia University dhe në Nuertingen-Geislingen University

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Savonia…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Universitetin E Kamerions Në Itali Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Universitetin e Kamerions në Itali në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: – Shkëmbimin e stafit akademik të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore Dokumentet për aplikim janë:…

read more
Thirrje Për Aplikime Për Shkëmbime Brenda Programit Erasmus+

Thirrje për aplikime për shkëmbime brenda programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për bursë, për semestrin veror 2021/2022, në…

read more
Tre Studentë Të Ekonomikut Përfitojnë Nga Mobiliteti Në Kuadër Të Erasmus+

Tre studentë të Ekonomikut përfitojnë nga mobiliteti në kuadër të Erasmus+

Në kuadër të projektit Erasmus+, tre studentë të Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Isa Boletini” në…

read more