Këshilli i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike

 1. Prof. Dr. Florin Peci,
 2. Prof. Asoc. Dr. Faton Merovci,
 3. Prof. Asoc. Dr. Edita Bekteshi,
 4. Prof. Ass. Dr. Muzafer Shala,
 5. Prof. Ass. Dr. Besnik Hajdari,
 6. Prof. Ass. Dr. Faruk Ahmeti,
 7. Prof. Ass. Dr. Fitim Zeqiri,
 8. Prof. Ass. Dr. Fatmir Azemi
 9. Ass. Granit Hajra,
 10. Ass. Berat Ujkani,
 11. Ass. Halil Sadiku,
 12. Ass. Shpetim Salihu,
 13. Ass. Kaltrina Kajtazi,
 14. Ass. Agon Bajgora
 15. Artan Osmani, sekretar
 16. Blerina Sadiku, administrata,
 17. Behar Xhosha, kryetar i Këshillit te Studentëve
 18. Meriton Hajdari, perfaqesues i Këshillit të Studentëve