STAFI AKADEMIK I FAKULTETIT TË INXHINIERISË MEKANIKE DHE KOMPJUTERIKE SIPAS DEPARTAMENTEVE

Makineri Prodhuese

PHARE CV FORMAT (not more than four pages)

Prof. Dr. Ahmet Latifi,  prodekan

CV

BlerinaVoca

MSc. Blerina Voca, PhD

CV

Prof. Ass. Dr. Fatmir Azemi

Prof. Ass. Dr. Fatmir Azemi

CV

Granit Hajra

MSc. Granit Hajra

CV

fitim.zeqiri.jpg

Prof. Ass. Dr. Fitim Zeqiri

CV

CV_Meli shqip-1

Mr. sc. Melihate Shala- Galica, ligjërues

CV

Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri

CV_Muzafer Shala_1-1

Prof. Ass. Dr. Muzafer Shala

CV

Foto-Halil Sadiku

MSc. Halil Sadiku, PhD

CV

Prof. Ass. Dr. Artan Rexhepi

CV

MSc. Agon Bajgora

CV

foto-bs

Prof. Ass. Dr. Besmir Sejdiu

CV

bu-foto

MSc. Berat Ujkani, PhD

CV

Inxhinieri Ekonomike

Prof. Dr. Florin Peci

CV

Foto - Shpetim Salihu

MSc. Shpëtim Salihu, Phd. Cand.

CV

CV Besnik

Prof. Ass.Dr. Besnik Hajdari

CV

MSc. Kaltrina Kajtazi, Phd. Cand.

CV

F. Ahmeti 1

Prof. Ass. Dr. Faruk Ahmeti

CV

CV_shqip Safet Abdullahu-1

MSc. Safet Abdullahu, Phd. Cand.

CV

Të përgjithshme

Foto Faton

Prof. Asoc. Dr. Faton Merovci, Matematikë

CV

CV-Edita, English (2)-1

Prof. Asoc. Dr. Edita Bekteshi, Gjuhë Angleze

CV

 

Labinot KASTRATI

Prof. Ass. Dr. Labinot Kastrati

CV

Arbëri_Krasniqi_CV-1

MSc. Arbëri Krasniqi, Matematikë

CV

Të angazhuar

PHARE CV FORMAT (not more than four pages)

Prof. Dr. Hakif Zeqiri

CV

PHARE CV FORMAT (not more than four pages)

Prof. Dr. Avdi Salihu

CV

Ligjërues Muhamet Hajrizi

CV

Msc. Arbër Zeqiraj, Phd. Cand.

CV

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X