Programi I Bursave I Qeverisë Japoneze Për Studentë Dhe Të Diplomuar

Programi i bursave i qeverisë Japoneze për studentë dhe të diplomuar

Ministria e Arsimit, Kultures, Shkencës dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa për studentët e nivelit të diplomuar…

Më shumë
Thirrje Për Shprehje Interesi Për “Akademinë Politike”

Thirrje për shprehje interesi për “Akademinë politike”

A jeni person i ri, aktiv, i moshës 18 deri 29 vjeçe, me përkushtim të…

Më shumë
Programi I Praktikës Për Studentë Nga BQK

Programi i praktikës për studentë nga BQK

Bashkangjitur gjeni programin e praktikës për studentë nga Banka Qëndrore e Kosovës për studentët e…

Më shumë
Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Please be informed that the application season for the Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year Is Now…

Më shumë

Bursat Bilaterale për vitin akademik 2019 / 2020

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Sportit nga Republika e Sllovenisë ofron bursa për shtetas të Kosovës.
Më shumë
Një Delegacion Nga Zyra  Erasmus+ Në Kosovë Vizitoi UMIB-in

Një delegacion nga Zyra  Erasmus+ në Kosovë vizitoi UMIB-in

Koordinatorja e Zyrës Erasmus+ në Kosovë, Jehona Lushaku dhe asistentja, Blerinë Zjaça, kanë vizituar Universitetin…

Më shumë
Stafi Akademik I Universitetit Të Mitrovicës Morën Pjesë Në Seminarin “International Credit Mobility” Në Varshavë Të Polonisë

Stafi akademik i Universitetit të Mitrovicës morën pjesë në seminarin “International Credit Mobility” në Varshavë të Polonisë

Profesoresha Ajtene Avdullahi dhe Dekani Naser Peci morën pjesë në seminarin “International Credit Mobility” i cili u mbajt nga 10 deri më 12 Prill 2019 në Varshavë të Polonisë.
Më shumë
Universiteti Teknik I Rigës Dhe Universiteti I Triestes, Hapin Aplikimet Për Shkollën Verore Të Përbashkët

Universiteti Teknik i Rigës dhe Universiteti i Triestes, hapin aplikimet për shkollën verore të përbashkët

Me rastin e bashkëpunimit të ngritur mirë me Universitetin Teknik të Rigës, ne jemi të…

Më shumë
Agjencia Universitare E Frankofonisë Ofron Qasje Në Më Shumë Se 5 Milionë Burime Online

Agjencia Universitare e Frankofonisë ofron qasje në më shumë se 5 milionë burime online

Agence Universitaire de la Francophonie i ofron studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" qasje në më shumë se 5 milionë burime online: kurse online, libra, artikuj shkencorë në të gjitha disiplinat.
Më shumë

The Balkan Debate and Public Policy Challenge

The Balkan Debate and Public Policy Challenge:  “Joint Future of the Western Balkans in the European Union”
Më shumë
Innovative Teaching Education In Mathematics -ITEM

Innovative Teaching Education in Mathematics -ITEM

The Erasmus Plus Capacity Building Project for Higher Education entitled Innovative Teaching Education in Mathematics - iTEM kick-off meeting took place in the Department of Electronic Engineering of Technological Educational Institute of Crete, on the 14th and 15th of February 2019, in Chania, Crete.
Më shumë
Konkurs Për Ndarjen E Bursave 2018-2019

Konkurs për ndarjen e bursave 2018-2019

Bashkangjitur gjeni konkursin për ndarjen e bursave për studentët e nivelit Bachelor dhe Master në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2018-2019.
Më shumë