The Application Period For The Stipendium Hungaricum Scholarship Programme  2021-2022 Has Started

The application period for the Stipendium Hungaricum scholarship programme  2021-2022 has started

The application period for the Stipendium Hungaricum scholarship programme  2021-2022  already started, and the number…

Më shumë
Këshilli Britanik Ka Hapur Thirrjen Për Garën E Studentëve: Sfida Covid-19

Këshilli Britanik ka hapur thirrjen për garën e studentëve: Sfida Covid-19

Këshilli Britanik ka hapur thirrjen për ide të politikave për të gjithë studentët e talentuar…

Më shumë
Programi I Praktikave Të Biznesit Gjerman

Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman

Programin e Praktikave të Biznesit Gjerman për Vendet e Ballkanit Perëndimor, pjesë e të cilit…

Më shumë
Fulbright Visiting Scholar Program Competition For The 2021 – 2022 Academic Year Is Now Open EDUCATIONAL EXCHANGE

Fulbright Visiting Scholar Program Competition for the 2021 – 2022 Academic Year is Now Open EDUCATIONAL EXCHANGE

The Application for the Fulbright Scholar Program (Post-Doctoral) in the United States (NON-DEGREE)  DEADLINE: November 1, 2020 …

Më shumë
The Fulbright Faculty Development And Faculty Visiting Scholar Programs Are Open

The Fulbright Faculty Development and Faculty Visiting Scholar Programs are open

The Fulbright Faculty Development Program is open. This program is designed for junior faculty, currently teaching in…

Më shumë
ICT For Kosovo’s Growth Organizon Trajnime Në Fushën E ICT-së

ICT for Kosovo’s Growth organizon trajnime në fushën e ICT-së

ICT for Kosovo Growth organizon trajnime semestrale për ICT dhe Digital Skills ( me 250hr…

Më shumë
Programi Erasmus For Young Entrepreneurs (EYE)

Programi Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE)

Që nga shkurti i vitit 2020, Kolegji Heimerer është pjesë e projektit European Entrepreneurs Everywhere…

Më shumë
The Fulbright Faculty Development Program In The United States Competition For The 2021-2022 Academic Year

The Fulbright Faculty Development Program in the United States Competition for the 2021-2022 Academic Year

The Faculty Development Program model is designed for junior faculty, currently teaching in Kosovo. Applicants…

Më shumë
Hackathon Me Temën” Shpikjet Digjitale Në Shërbim Të Mësimit Të Gjuhëve Të Huaja?”

Hackathon me temën” Shpikjet digjitale në shërbim të mësimit të gjuhëve të huaja?”

Me mbështetjen e Ambasadës se Francës në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Universiteti nga…

Më shumë
Thirrje Për Aplikim: Bursa Të Qeverisë Së Francës 2020

Thirrje për aplikim: bursa të Qeverisë së Francës 2020

Ambasada e Francës në Kosovë ofron bursa për studentët e nivelit Master për vitin akademik…

Më shumë
Thirrja E MASHTI-it Për Projekte Të Vogla Shkencore, Mobilitet Afatshkurtër Të Shkencëtarëve Dhe Botimin E Punimeve Shkencore

Thirrja e MASHTI-it për projekte të vogla shkencore, mobilitet afatshkurtër të shkencëtarëve dhe botimin e punimeve shkencore

Konkurs   Për financimin e botimeve dhe publikimeve shkencore në revista me faktor ndikimi për…

Më shumë

Fulbright Scholar (Doctoral/PhD) Program in the United States (NON-DEGREE)

The Fulbright Program is the flagship international educational exchange program sponsored by the U.S. Government,…

Më shumë