FTU-ja Bashkëpunon Me Iniciativën Për Zhvillimin E Bujqësisë Së  Kosovës

FTU-ja bashkëpunon me Iniciativën për Zhvillimin e Bujqësisë së  Kosovës

Drejtuesit e Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë së  Kosovës (IADK) dhe Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore…

read more
Memorandum Bashkëpunimi Me SHPK. “VIPRINT”

Memorandum bashkëpunimi me SHPK. “VIPRINT”

Duke pasur parasysh interesin reciprok, është nënshkruar një Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Mitrovicës “Isa…

read more
Marrëveshje Bashkëpunimi Me Agjencinë Për Zhvillim Rajonal – Veri

Marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë për Zhvillim Rajonal – Veri

Me qëllim të krijimit të mundësive me të mëdha për trajnimin e studentëve në fusha…

read more
Marrëveshje Bashkëpunimi Me Prishtina REA

Marrëveshje bashkëpunimi me Prishtina REA

Me qëllim të zhvillimit të arsimit, aftësimit profesional, punës praktike etj, Universiteti i Mitrovicës “Isa…

read more
Fakulteti Ekonomik Nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi Me Disa Kompani Të Suksesshme Kosovare

Fakulteti Ekonomik nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me disa kompani të suksesshme kosovare

Fakulteti Ekonomik, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me disa kompani të suksesshme kosovare. Marrëveshjet u nënshkruan nga…

read more
Marrëveshje Bashkëpunimi Me “ACI Sh.A-Aqua Park Mitrovica”

Marrëveshje bashkëpunimi me “ACI Sh.A-Aqua Park Mitrovica”

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), tadh e tutje do të kenë mundësi…

read more
DokumentiPDF
Rregullore për ndërkombëtarizim dhe mobilitetPDF
Erasmus + Key Action 1PDF
Erasmus + Key Action 2PDF
Jean Monnet ActivitiesPDF
Erasmus + International Credit MobilityPDF

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X