Mbahet Dita Informuese Për Projektet Dhe Bursat E Programit Erasmus+

Mbahet dita informuese për projektet dhe bursat e programit Erasmus+

Në hapësirat e Universitetit “Isa Boletini” Mitrovicë u mbajt dita informuese për projektet dhe bursat…

Më shumë
Ftesë: Ligjëratë Online Për Studentët E Fakultetit Juridik Me Profesorin E Universitetit “JOHANNES KEPLER” Të Linzit (Austri), Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann

Ftesë: Ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik me profesorin e Universitetit “JOHANNES KEPLER” të Linzit (Austri), Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann

Ftesë: Ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, me profesorin e Universitetit “JOHANNES…

Më shumë
Më 21 Dhjetor 2022, Mbahet Dita Informuese Për Projektet Dhe Bursat E Programit Erasmus+

Më 21 dhjetor 2022, mbahet Dita Informuese për projektet dhe bursat e Programit Erasmus+

Të nderuar mësimdhënës dhe studentë, ftoheni të merrni pjesë në Ditën Informuese që mbahet më…

Më shumë
Ditë Informuese E Programit Erasmus+ Për Institucionet E Arsimit Të Lartë

Ditë Informuese e programit Erasmus+ për Institucionet e Arsimit të Lartë

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju fton të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet…

Më shumë
Thirrje Për Aplikim – Young Cell Scheme Raundi XIII, Programi I BE-së Për Bursa Post-diplomike

Thirrje për Aplikim – Young Cell Scheme Raundi XIII, Programi i BE-së për bursa post-diplomike

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Zyra e Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës, lajmërojnë…

Më shumë
U Mbajt Sesioni Informues Për Thirrjen Për Bursa (master) Në BE

U mbajt sesioni informues për thirrjen për bursa (master) në BE

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) është mbajtur të mërkurën një sesion informues në…

Më shumë
Njoftim – Sesion Informues Për  Bursa (master) Në Shtetet E Bashkimit Evropian Për Vitin Akademik 2022/23

Njoftim – sesion informues për bursa (master) në shtetet e Bashkimit Evropian për vitin akademik 2022/23

Projekti: “Young Cell Scheme”  - raundi XIII, do të hap thirrje për aplikim për bursa…

Më shumë
Marrëveshje Për Shkëmbimin E Mësimdhënësve Dhe Studentëve Me “Leoben University” Në Austri

Marrëveshje për shkëmbimin e mësimdhënësve dhe studentëve me “Leoben University” në Austri

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) do të bashkëpunojë me “Leoben University” në Austri për…

Më shumë
UIBM Nënshkruan Marrëveshje Ndër-institucionale Me Universitetin Teknik Të Rigas, Për Shkëmbim Të Stafit Akademik Dhe Studentëve

UIBM nënshkruan marrëveshje ndër-institucionale me Universitetin Teknik të Rigas, për shkëmbim të stafit akademik dhe studentëve

Me datën 04.11.2022, rektori i UIBMsë nënshkroi marrëveshje ndër-institucionale me Universitetin Teknik të Rigas, në…

Më shumë
“ProCredit Bank” Mbajti Sesion Informues Për Mundësitë E Punësimit Dhe Punës Praktike Me Pagesë

“ProCredit Bank” mbajti sesion informues për mundësitë e punësimit dhe punës praktike me pagesë

Organizuar  nga Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK), përfaqësues të “ProCredit Bank” kanë mbajtur një…

Më shumë
Ftesë Për Studentët E Fakultetit Juridik Të UIBM-së, Të Marrin Pjesë Në Ligjëratën Speciale

Ftesë për studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, të marrin pjesë në ligjëratën speciale

Ftesë për studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, të marrin pjesë në ligjëratën speciale e…

Më shumë
Konkurs Plotësues (afati I Dytë) Për Pranimin E Studentëve Në Vitin E Parë Të Studimeve Në Nivelin Master (2022/23)

Konkurs plotësues (afati i dytë) për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve në nivelin master (2022/23)

Këtu mund ta gjeni konkursin plotësues (afati i dytë) për pranimin e studentëve në vitin…

Më shumë