Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Bursë, Për Semestrin Veror 2021/2022, Në Universitetin E Kamerions Në Itali Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian
U Mbajt Sesion Informues Me Studentë Për SMU, E – Karrierë Dhe ECTS

U mbajt sesion informues me studentë për SMU, E – karrierë dhe ECTS

Studentët e Fakultetit Juridik, Ekonomik dhe ata të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Bursë, Për Semestrin Veror 2021/2022, Në Van Hall Larenstein University Në Holandë Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian
Vendim Për Mundësinë E Aplikimit Për Studentet Nga Viti I-III Dhe Zgjatjen E Afatit Të Aplikimit Për Mbështetjen Financiare Të Vajzave/grave Në Fushat STEM
BUILD YOUR CAREER WITH SONNECTO

BUILD YOUR CAREER WITH SONNECTO

The main purpose of the training program is to prepare young people for the labor…

Më shumë
Thirrje Për Aplikime Për Shkëmbime Brenda Programit Erasmus+

Thirrje për aplikime për shkëmbime brenda programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për bursë, për semestrin veror 2021/2022, në…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në West Pomeranian University Of Technology Në Poloni Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian
MASHTI Ofron Bursa Për Vajzat/gratë Që Regjistrohen Sivjet Për Herë Të Parë Në Fushat E Shkencës, Teknologjisë, Inxhinierisë Apo Matematikës

MASHTI ofron bursa për vajzat/gratë që regjistrohen sivjet për herë të parë në fushat e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë apo matematikës

MASHTI po ofron bursa për vajzat/gratë që regjistrohen sivjet për herë të parë në fushat…

Më shumë
The Grassroots Institute Canada Is Organizing A Summer Field School On Mountain Ecosystems & Resource Management To Be Held On 19-28 September 2021

The Grassroots Institute Canada is organizing a Summer Field School on Mountain Ecosystems & Resource Management to be held on 19-28 September 2021

The detailed information about this global program is on the website www.grassrootsglobal.net/mer2020. This global capacity-building…

Më shumë
Projekti “ICT For Kosovo’s Growth”, Ha Hapur Thirrjen E Re Për Roundin III, Për Programin E Trainimeve Të Avancuara Nga Fusha E ICT-së E Digjital Skills
Ftesë – Sesion Informues Për Punëkërkues Të Regjistruar Dhe Studentë Të Bujqësisë Dhe Teknologjisë Ushqimore Nga Mitrovica E Jugut Dhe Shtimja

Ftesë – Sesion informues për punëkërkues të regjistruar dhe studentë të bujqësisë dhe teknologjisë ushqimore nga Mitrovica e Jugut dhe Shtimja

Ftesë – Sesion informues nga IADK-ja për punëkërkues të regjistruar dhe studentë të bujqësisë dhe…

Më shumë
SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTË

SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTË

Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK), ёshtё duke zbatuar projektin “Mbështetja në…

Më shumë