Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Universitetin Teknik Të Rigës Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Universitetin Teknik të Rigës në kuadër të programit Erasmus+

  Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në…

Më shumë
Sesion Informues Për Stafin Akademik: Erasmus+ Mobilities

Sesion informues për stafin akademik: Erasmus+ Mobilities

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Universitetit "Isa Boletini" Mitrovicë do të mbajë sesion informues për…

Më shumë
Sesion Informues Për Studentë: Erasmus+ Mobilities

Sesion informues për studentë: Erasmus+ Mobilities

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Universitetit "Isa Boletini" Mitrovicë do të mbajë sesion informues për…

Më shumë
Fakulteti I Teknologjisë Ushqimore, Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë Hap Thirrjen Për Aplikim Për Mobilitete, Në “Savonia University Of Applied Sciences”, Finlandë, Në Kuadër Të Programit Erasmus+ DualAFS
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Studenteve Në University Of Eastern Finland Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të studenteve në University of Eastern Finland në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: Shkëmbimin e studenteve (mobilitet me kohëzgjatje 3 Mujore) Dokumentet për aplikim janë: Forma…

Më shumë
Mundësi Mobiliteti Për Stafin Akademik Dhe Administrativ Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Mundësi mobiliteti për stafin akademik dhe administrativ në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik dhe stafit…

Më shumë
Fillon Implementimi I Projektit “Strengthening Links Between Academic And Professional Development For Students Of The Faculty Of Economics – UIBM”

Fillon implementimi i projektit “Strengthening links between academic and professional development for students of the Faculty of Economics – UIBM”

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë ka filluar implementimi i projektit "Strengthening links between academic…

Më shumë
Raiffeisen Internship & Scholarship For Engineers Ofron Bursa Për Mbështetjen E Studentëve Nga Fusha E Teknologjisë Së Informacionit

Raiffeisen Internship & Scholarship for Engineers ofron bursa për mbështetjen e studentëve nga fusha e teknologjisë së informacionit

Banka Raiffeisen ka lansuar programin RISE – Raiffeisen Internship & Scholarship for Engineers, që ka për…

Më shumë
Ekipi Moniturues Nga HERAS+ Vlerëson Lartë Progresin Në Projektin E UIBM-së ‘Equality Through Education – Raising Awareness Of The Rights Of Persons With Disabilities’

Ekipi moniturues nga HERAS+ vlerëson lartë progresin në projektin e UIBM-së ‘Equality through education – raising awareness of the rights of persons with disabilities’

Sot është mbajtur takimi mes ekipit implementues të projektit 'Equality through education - raising awareness of…

Më shumë
Rektori Musaj, Priti Në Takim Drejtuesit E Erasmus+

Rektori Musaj, priti në takim drejtuesit e Erasmus+

Mundësitë që ofron programi Erasmus+ vlerësohen shumë të rëndësishme për Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë…

Më shumë
Sesion Informativ Mbi Programet E Studimit Në Fakultetin E Gjeoshkencave Për Vitin Akademik 22/23

Sesion informativ mbi programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave për vitin akademik 22/23

Me sesionin informativ online për programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave, u hap vazhda…

Më shumë
Sesion Informues Për Bursat E Programit Fulbright Master

Sesion informues për bursat e programit Fulbright Master

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë u mbajt të mërkurën një sesion informues për bursat…

Më shumë