UIBM Dhe Këshilli Amerikan Në Kosovë Organizojnë Sesion Informues Rreth Foreign Student Program (Programi Master)

UIBM dhe Këshilli Amerikan në Kosovë organizojnë sesion informues rreth Foreign Student Program (Programi Master)

Meqenëse Foreign Student Program (Programi Master) tashmë është është i hapur për aplikime për vitin…

Më shumë
UNDP Në Kosovë, Në Bashkëpunim Me GIZ GmbH Lanson Thirrjen Për Punëkërkuesit E Rinj-Programi Për Zhvillimin E Aftësive Digjitale

UNDP në Kosovë, në bashkëpunim me GIZ GmbH lanson thirrjen për punëkërkuesit e rinj-Programi për Zhvillimin e Aftësive Digjitale

Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Kosovë, në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft…

Më shumë
Call For Application 2022 ICDF International Higher Education Scholarship Program

Call for Application 2022 ICDF International Higher Education Scholarship Program

ICDF International Higher Education Scholarship Program is a full scholarship program that covers airfare, housing,…

Më shumë
The 2022 Fulbright Specialist Program Is Open For Submission Of Project Requests

The 2022 Fulbright Specialist Program is Open for Submission of Project Requests

The Fulbright Specialist Program in Kosovo is open for Kosovo host institutions to submit project ideas for qualified…

Më shumë
Programi I Bursave Nga Luiss University Në Romë – Ambasada E Kosoves Në Itali

Programi i bursave nga Luiss University në Romë – Ambasada e Kosoves në Itali

Universiteti prestigjioz Luiss ne Rome. Ky Universitet do te ofroje 66 bursa per studentet e huaj te nivelit…

Më shumë
Tre Studentë Të FTU-së  do Të Qëndrojnë Një Semestër Në Universitetin “Van Hall Larenstein”

Tre studentë të FTU-së  do të qëndrojnë një semestër në Universitetin “Van Hall Larenstein”

Në kuadër të programit Erasmus+, përkatësisht bashkëpunimit me Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Van Hall…

Më shumë
OJQ-ja “Banimi Social Dhe Të Drejtat Pronësore Në Kosovë” (SHPRK) Shpall Konkurs Për 18 Juristë Të Rinjë

OJQ-ja “Banimi Social dhe të Drejtat Pronësore në Kosovë” (SHPRK) shpall konkurs për 18 juristë të rinjë

Organizata Jo-Qeveritare “Banimi Social dhe të Drejtat Pronësore në Kosovë” (SHPRK) shpall konkurs për 18…

Më shumë
FTESË PËR PJESËMARRJE NË LIGJERATËN “Të Drejtat E Njeriut, Institucionet Dhe Sistemi I Drejtësisë Në Kosovë”

FTESË PËR PJESËMARRJE NË LIGJERATËN “Të drejtat e njeriut, institucionet dhe sistemi i drejtësisë në Kosovë”

Iniciativa Rinore për të Drejtat e Njeriut (YIHR KS) është duke implementuar projektin "Të Rinjtë…

Më shumë
Scholarships For German Language Courses In Bavaria 2022

Scholarships for German language courses in Bavaria 2022

The scholarships for courses in Bavaria include tuition fees, accommodation and meals; in case of…

Më shumë
IADK Shpall Punë Praktike Për Studentë

IADK shpall punë praktike për studentë

Shpallje për punë praktike për studentë Kamenicё, Lipjan, Skënderaj, Shtime, Viti dhe Vushtrri 11.01.2022 SHPALLJE…

Më shumë
Ftesë Për Pjesëmarrje Në Ligjëratën Me Titull “PERSPEKTIVA E KOMPLEKSIT XEHETAR TREPÇA DHE STUDENTËT E FAKULTETIT TË GJEOSHKENCAVE”

Ftesë për pjesëmarrje në ligjëratën me titull “PERSPEKTIVA E KOMPLEKSIT XEHETAR TREPÇA DHE STUDENTËT E FAKULTETIT TË GJEOSHKENCAVE”

Ftohen mësimdhënësit, studentët dhe të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në ligjëratën me…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Universitetin E Kamerions Në Itali Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Universitetin e Kamerions në Itali në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: – Shkëmbimin e stafit akademik të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore Dokumentet për aplikim janë:…

Më shumë