Diagrami i stafit të rregullt dhe të angazhuar akademik

PERSONELI AKADEMIK NË MARRËDHËNIE TË RREGULLT PUNE 2018/19

Profesorë të rregullt

Dr. sc. Qerim Selimi

Profesorë asistentë

Dr. sc. Merita Shala

Dr. sc. Eliza Avdiu

Dr. sc. Violetë Bardhi Zeqiri

Dr. sc. Besim Gollopeni

Asistentë

Msc. Fatbardha Hoxha, PhD c.

Msc. Ylli Hashani

Dr. sc. Albulenë Grajçevci

Msc. Albana Sadiku

Msc. Leonora Çarkaj, PhD c.

PERSONELI AKADEMIK I ANGAZHUAR ME HONORAR 2018/19

Profesorë të rregullt

Dr.sc. Izet Zeqiri

Profesorë të asocuar

Dr. sc. Sabit Syla

Mr. Jeton Ahmetaj

Dr.sc. Xhevdet Thaçi

Dr.sc. Naser Zabeli

Profesorë asistentë

Dr. sc. Faton Merovci

Dr. sc. Xhavit Beqiri

Dr. sc. Valbona Berisha

Dr. sc. Edita Bekteshi

Lektorë

Msc. Saranda Kika Bahtiri PhD c.

Msc. Albulenë Alidemaj PhD c.

Dr.sc. Besir Shaqiri

Dr.sc. Besir Shaqiri

Asistentë

MSc. Ylber Januzaj

CV

MSc. Besim Bajrami

CV

Petrit Islami

MSc. Petrit Islami

CV

nazam

MSc. Nazan Mustafa

CV

MSc. Kadri Mehmeti

CV

MSc. Albana Muja

MSc. Lorik Ramaj

CV

MSc. Albulena Beqiri

CV

error

Follow us :)