Tre Studentë Të Ekonomikut Përfitojnë Nga Mobiliteti Në Kuadër Të Erasmus+

Tre studentë të Ekonomikut përfitojnë nga mobiliteti në kuadër të Erasmus+

Në kuadër të projektit Erasmus+, tre studentë të Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Isa Boletini” në…

Më shumë
The University Support Grants Program Competition 21/22 Funded By The U.S. Embassy In Pristina Is Open And Accepting Applications

The University Support Grants Program Competition 21/22 funded by the U.S. Embassy in Pristina is open and accepting applications

KUSA would like to inform you that the University Support Grants Program Competition 21/22 funded…

Më shumë
Takim Monitorues Për Projektin “Drejt Një Sistemi Të Orientuar Për Cilësi Të Arsimit Fillestar Për Të Rritur Profesionalizmin E Mësuesve Në Kosovë-QATEK”

Takim monitorues për projektin “Drejt një sistemi të orientuar për cilësi të arsimit fillestar për të rritur profesionalizmin e mësuesve në Kosovë-QATEK”

Sot, më 25 qershor 2021, Prorektorja për Mësimdhënie, Çështje të studentëve dhe Zhvillim të  Cilësisë…

Më shumë
Programi Veror I Gjuhës Frënge Për Inxhinierë Dhe Shkencëtarë

Programi veror i gjuhës Frënge për inxhinierë dhe shkencëtarë

Bashkangjitur gjeni thirrjen për programin "FRENCH LANGUAGE SUMMER PROGRAM FOR ENGINEERS AND SCIENTISTS", i cili…

Më shumë
Thirrjet E Hapura Nga Agjencia Universitare La Francophonie

Thirrjet e hapura nga Agjencia Universitare La Francophonie

Mëposhtë gjeni thirrjet e hapura nga Agjencia Universitare La Francophonie: AUF COVID-19.2 international call for…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë Në Bashkëpunmin Me Leoben University Në Austri Fiton Një Projekt Nga HERAS+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë në bashkëpunmin me Leoben University në Austri fiton një projekt nga HERAS+

Projekti “Ndërtimi i kapaciteteve kërkimore për hulumtim empirik në fushën e arsimit për të siguruar…

Më shumë
Programi Humphrey Pranon Aplikime Për Vitin Akademik 2022-2023

Programi Humphrey pranon aplikime për vitin akademik 2022-2023

Programi Hubert H. Humphrey 2022/23 tani është hapur i për aplikime.   Programi i bursave…

Më shumë
Thirrje Per Abstrakte – Shpërblimet EFFoST Për Studentin E Vitit 2021

Thirrje per abstrakte – Shpërblimet EFFoST për Studentin e vitit 2021

Federata Evropiane e Shkencës dhe Teknologjisë Ushqimore dhe Cargill kërkojnë studentët më të mirë në…

Më shumë
Prishtina REA, Hap Thirrjen Për Studentë Nga Shkollat Profesionale (VET SCHOOLS)

Prishtina REA, hap thirrjen për studentë nga shkollat profesionale (VET SCHOOLS)

Prishtina REA, si partner implementues i projektit “INTERVET”, ka kënaqësinë t`ju njoftojë për THIRRJEN, e…

Më shumë
Prezantimi I Programit BPB Junior Për Studentët E Universitetit “Isa Boletini”- Mitrovicë

Prezantimi i programit BPB Junior për studentët e Universitetit “Isa Boletini”- Mitrovicë

Programi BPB Junior për studentë të universitetit  të vitit të fundit apo sapo të diplomuar…

Më shumë

THIRRJE PËR APLIKIME: LOKOMOTIVA — CIKLI III

Programi Lokomotiva, ofron hapësirë të përbashkët për të rinj entuziastë të të gjitha gjinive dhe…

Më shumë
Ftesë Për Studentët Të Marrin Pjesë Në Edicionin E Sivjetëm Të Modelit Global Të Kombeve Të Bashkuara (GMUN)

Ftesë për studentët të marrin pjesë në edicionin e sivjetëm të Modelit Global të Kombeve të Bashkuara (GMUN)

Ftohen studentët e UIBM-së të marrin pjesë në edicionin e sivjetëm të Modelit Global të…

Më shumë