Studentët E Edukimit Shënuan “20 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtare Për Të Drejtat E Fëmijëve”

Studentët e Edukimit shënuan “20 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve”

“Nuk është detyra jonë t'i mësojmë fëmijët tanë për t'u përballur me një botë mizore dhe të pashpirtë. Detyra jonë është të rrisim fëmijë që do ta bëjnë botën pak më pak mizore dhe të…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Universitetin E Kamerions Në Itali Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Universitetin e Kamerions në Itali në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: – Shkëmbimin e stafit akademik të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore Dokumentet për aplikim janë: – Forma e aplikimit (për çasje klikoni në https://www.umib.net/wp-content/uploads/2021/02/ApplicationformStaff.pdf ) – CV (në gjuhën angleze) – Letër Motivimi (përfshirë njohuritë dhe…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

3

Staf Administrativ

Galeria