Njoftim Për Studentët E Pranuar Në Afatin E Parë

Njoftim për studentët e pranuar në afatin e parë

Njoftohen studentët të cilët janë pranuar në afatin e parë…

Lexo më shumë

Vendim për shfrytëzimin e pushimit vjetor kolektiv

Këtu mund ta gjeni njoftimin për shfrytëzimin e pushimit vjetor kolektiv për administratën e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini".
Lexo më shumë

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2017 deri më 28.07.2017

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2017 deri më 28.07.2017, prej orës 9:00 – 15:00. Jashtë këtij afati kandidatët e pranuar nuk do të mund të regjistrohen, prandaj luten që t’i përmbahen afatit të lartshënuar.
Lexo më shumë

Kandidatët e pranuar në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve të pranuar në programet e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria