Studentët mund të paraqesin provimet për afatin e qershorit edhe të premten (9 qershor 2017)

Njoftohen studentët se është hapur për 24 orë SEMS-i për…

Lexo më shumë

INFINIT Qatar Training Center ofron njëzetë (20) teste ne forme te Burses nga Autodesk

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike dhe Kompjuterike (FIMK) të Universiteti të Mitrovicës “Isa Boletini” eshte ne perpjekje te vazhdueshme te krijimit te mundesive me te mira per studentet e ketije Fakulteti, si ne pjesen teorike dhe praktike po ashtu edhe ne pjesen e certifikimeve profesionale nga fusha te caktuara. Me kete rast ju njoftojme qe FIMK ka realizuar nje marreveshje bashkepunimi me INFINIT Qatar Training Center ( http://infinitcenter.com/ ) e cila eshte nenshkruar me date 27.04.2017 nga Dekani i FIMK, prof. Dr. Hakif Zeqiri dhe perfaqesuesit e INFINIT Qatar Training Center.
Lexo më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve për afatin e prillit

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se paraqitja e provimeve…

Lexo më shumë

Vendimi për përfituesit e bursave pas shqyrtimit të ankesave

Këtu mund ta gjeni vendimin për përfituesit e bursave pas shqyrtimit të ankesave në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria