Hapet SEMS-i për regjistrim të semestrit për studentët e UP-së në Mitrovicë

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë ( Fakultetit të FGJT-së dhe FSHA-së), se prej 08.01.2016 deri më datë 20.02.2016 SEMS-i do të jetë i hapur për regjistrim të semestrit dimëror dhe semestrit veror të vitit akademik 2015/16.
Lexo më shumë

Njoftim për hapjen e SEMS-it për paraqitjen e provimeve për afatin e janarit-shkurtit

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe…

Lexo më shumë

Më 30 dhjetor do të hapet SEMS-i për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e UP-së në Mitrovicë

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë ( Fakultetit…

Lexo më shumë

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria