Lista e studentëve që kanë përfituar bursat për vitin akademik 2015/16

Këtu mund të gjeni listën e studentëve që kanë përfituar bursat (niveli bachelor dhe master) për vitin akademik 2015/16 në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.
Lexo më shumë

Konkurs i MASHT-it për ndarjen e bursave për studentët e universiteteve publike

Këtu mund ta gjeni konkursin dhe formularin e aplikimit për bursa që ndan Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, për studentët e universiteteve publike për vitin akademik 2016/17.
Lexo më shumë

Lista e kandidatëve të pranuar në studimet master

Lista e kandidatëve të pranuar në studimet master në Informatike -Inxhinierike dhe në Teknologji Prodhuese - afati i parë.
Lexo më shumë

E hëna (12 shtator 2016) – ditë pushimi për nder të Kurban Bajramin

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria