20 Studentë Të FIMK – Ut Vizituan Parkun Inovativ Në Prizren

20 studentë të FIMK – ut vizituan Parkun Inovativ në Prizren

Një grup prej 20 studentësh të departamentit “Shkenca Kompjuterike dhe…

Lexo më shumë
Orari I Provimeve Për Afatin E Qershorit- Makineri Prodhuese Dhe Teknologji Prodhuese

Orari i provimeve për afatin e Qershorit- Makineri Prodhuese dhe Teknologji Prodhuese

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatine Qershorit në programet:…

Lexo më shumë
Orari I Provimeve Për Afatin Qershor 2022- Programi Inxhinieri Ekonomike

Orari i provimeve për afatin Qershor 2022- Programi Inxhinieri Ekonomike

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për programin Inxhinieri Ekonomike: Bachelor…

Lexo më shumë
Orari I Provimeve Qershor 2022- Informatikë Inxhinierike Dhe Shkenca Kompjuterike Dhe Inxhinieri

Orari i provimeve Qershor 2022- Informatikë Inxhinierike dhe Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri

Gjeni bashkangjitur orarin e provimeve per afatin Qershor 2022 për…

Lexo më shumë

VENDIME

LABORATORE

21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X