NJOFTIME

Orari i mësimit për semestrin dimëror 2015/16

Orari i mësimit për semsetrin dimëror 2015/16 për Fakultetin Ekonomik
Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Tetorit

Orari i provimeve për afatin e Tetorit 2015 është caktuar si vijon në tabelën e mëposhtme Çdo student ka të drejtë t’i paraqes më së shumti 2 (dy) provime.
Lexo më shumë

Njoftim nga lenda Makroekonomia dhe Hyrje ne Biznes

Lajmrohen te gjithe studentet e Fakultetit Ekonomik te cilet u janë nënshtruar provimeve nga lendet Makroekonomia dhe Hyrje ne Biznes tek Prof.dr Nagip Skenderi se konsultimet mbahen me date 05.10.2015 ne ora 10:00.

Lexo më shumë

Rezultatet nga lënda Makroekonomia I

PROF.DR. NAGIP SKENDER
Lexo më shumë

Galeria

DOKUMENTE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria