Profesori I FIMK-ut, Berat Ujkani, Përfaqësoi UIBM Në Prezantimin E Platformës Së Mësimit Online “KREN MOODLE”

Profesori i FIMK-ut, Berat Ujkani, përfaqësoi UIBM në prezantimin e platformës së mësimit online “KREN MOODLE”

Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike, Berat Ujkani,…

Lexo më shumë
Njoftim Për Afatin E Transferimit Të Studentëve Në FIMK

Njoftim për afatin e transferimit të studentëve në FIMK

Njoftohen studentët e interesuar se bazuar në Kalendarin Akademik 2023/2024,…

Lexo më shumë
Orari I Provimeve Janar 2024 FIMK-Makineri Prodhuese

Orari i provimeve Janar 2024 FIMK-Makineri Prodhuese

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për Makineri Prodhuese ne nivelin…

Lexo më shumë
Orari I Provimeve Afati I Janar 2024 FIMK – Inxhinieri Ekonomike

Orari i provimeve afati i Janar 2024 FIMK – Inxhinieri Ekonomike

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për Inxhinieri Ekonomike ne nivelin…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria