• Prof.Asoc. Dr. Agron Beka

  E hënë, ora: 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Islam Qerimi

  E Mërkure, ora: 13.00 – 14.00
 • Ass. LL.M. Xhemajl Veliqi

  E Enjte, ora: 13.00 – 14.00
 • Prof. Ass. Dr. Halil Bajrami

  E Martë, ora: 14.00 – 15.00
 • Prof. Ass. Dr. Arta Dauti

  E Merkurë, ora : 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Mimoza Aliu

  E Enjte, ora: 10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Perparim Gruda

  E enjte, ora 12.30 – 13.30
 • Dr. Sc. Zahir Çerkini

  E Martë, ora  10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Ylber Jonuzaj

  E enjte, ora 14.00 – 15.00
 • Prof.Dr. Enver Hasani

  E premte, ora 17.30 – 18.30
 • Prof. Asoc. Dr. Rrustem Qehaja

  E Premte, ora : 11.15 – 12.15
 • Prof.Ass.Dr. Xhevdet Halili

  E premte, ora 12.30 – 13.30
Njoftim Për Paraqitjen E Provimeve

Njoftim për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentët se paraqitja e provimeve për afatin  mars- maj të absolventëve fillon nga data 13.05.2020 dhe zgjat deri më 18.05.2020. Studentët kanë të drejtë të paraqesin dy provime një provim për afatin e marsit…

Lexo më shumë
U.S. Embassy In Pristina Exchange Program Opportunity- Call For Application

U.S. Embassy in Pristina exchange program opportunity- Call for application

Fulbright Foreign Student Program (Master’s Degree) | U.S. Embassy in Kosovo The Fulbright Foreign Student Program in the United States (Master’s Degree) Competition for the 2021-2022 Academic Year Is Now Open The Fulbright Foreign Student…

Lexo më shumë
Raporti Për Zhvillimin E Mësimit Sipas Platformës Online Përmes Sistemit Të Menaxhim Universitar- SMU

Raporti për zhvillimin e mësimit sipas platformës online përmes Sistemit të Menaxhim Universitar- SMU

Bashkangjitur gjeni raportin për zhvillimin e mësimit sipas platformës online përmes Sistemit të Menaxhim Universitar- SMU. Raporti

Lexo më shumë
Mundësi Shfrytëzimi Falas I 300 000 E-book

Mundësi shfrytëzimi falas i 300 000 e-book

Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini" (UMIB), është në proces të zhvillimit të specifikimeve teknike për thirrje të hapur për blerjen e aksesit antiplagjiaturë dhe e-bibliotekës, siç parashihet në Projektin ResearchCult. Nga Prelego E-Library është pranuar…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Administrata

Galeria