Vendim- Pezullohet Provimi Pranues Për Regjistrimin E Studentëve Të Rinj I Paraparë Për Datën 23.09.2021

Vendim- Pezullohet provimi pranues për regjistrimin e studentëve të rinj i paraparë për datën 23.09.2021

Bashkangjitur gjeni vendimin për pezullimin e provimit pranues për regjistrimin e studentëve të rinj: Vendimi

Lexo më shumë
Vazhdon Aplikimi Për Pranimin E Studentëve Në UIBM, Sipas Konkursit  Plotësues Për Bachelor Dhe Konkursit Për Master

Vazhdon aplikimi për pranimin e studentëve në UIBM, sipas konkursit plotësues për bachelor dhe konkursit për master

Të nderuar maturantë dhe studentë, Vazhdon aplikimi në kuadër të konkursit plotësues për pranimin e studentëve në studimet bachelor dhe konkursit për pranimin e studentëve në studimet master. Pranimi i dokumenteve, nga zyrat për shërbime…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria