MAShTI Ka Publikuar Thirrjen Për Aplikim Për Grante Në Kuadër Të Programit Mësimdhënia E Bazuar Në Punë Hulumtuse

MAShTI ka publikuar thirrjen për aplikim për grante në kuadër të Programit Mësimdhënia e bazuar në punë hulumtuse

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka publikuar thirrjen për aplikim për grante në kuadër të Programit Mësimdhënia e bazuar në punë hulumtuse. Ky program mbulon dy nën-programe të ndryshme: 1. Shpërblime për…

Lexo më shumë
Njoftim Mbi Kërkesën E Parlamentit Të Studentëve

Njoftim mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve

Mbështetur mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve: -  SMU do të jetë i hapur për paraqitje të provimeve më 11-12 Maj 2022.  - Provimet zhvillohen më 13 Maj 2022.  - Vendosja e notave në SMU, deri…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X