MENAXHMENTI

PROGRAMET E STUDIMIT

VIDEO

Storie Suksesi

Edita Rama

Edita Rama, ka përfunduar studimet bachelor në Fakultetin e Edukimit, në drejtimin Edukim Fillor, në Universitetin e Mitrovicës me afat të rregullt në vitin akademik 2021/2022. Edita ishte përfituese e…Më shumë..

Elona Idrizi

 Studimet i ka përfunduar në nivelin Bachelor dhe Mastër në Universitetin e Mitrovices “Isa Boletini” në Fakultetin e Gjeoshkencave,Programi Materiale dhe Metalurgji. Elona studimet Bachelor i filloi në vitin 2017…Më shumë..

Allmir Krasniqi

Allmir Krasniqi në vitin 2020 ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, Fakulteti Ekonomik – Drejtimi: Banka financa dhe Kontabilitet. Njohuritë që ka marrë dhe…Më shumë..

Bleona Smakiqi

Bleona Smakiqi, i filloi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), më 2014. Gjatë studimeve, në vitin 2017 prezantoi UMIB-in në konferencën ndërkombëtare në “Harvard University”.…Më shumë..

Gentiana Berisha

Gentiana Berisha - ka përfunduar studimet e nivelit bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” - Fakulteti i Edukimit, Programi Fillor, në periudhën 2018-2022. Gentiana, po ashtu mendon tashmë të…Më shumë..

Diellza Preteni

Diellza Preteni ka qenë studente e Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, gjatë periudhës 2018 –2022. Diellza përveç si studente bursiste angazhohej edhe me aktivitete vullnetare brenda…Më shumë..

Albiona Kolshi

Albiona Kolshi - Studimet i ka përfunduar në nivelin Bachelor në Universitetin e Mitrovices “Isa Boletini” në Fakultetin e Edukimit,Programi Fillor. Albiona studimet i filloi në vitin 2018 dhe diplomoi…Më shumë..

Studentja E Juridikut, Florijana Beka, Fiton çmimin E Oratorisë “Best Speaker”

Studentja Florijana Beka nga Fakulteti Juridik i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë është fituese e çmimit të oratorisë “Best Speaker” në kuadër të garës mbarëkombëtare “University Law Competition 2022” të…Më shumë..

Besart Mustafa

Besart Mustafa - ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” - Fakulteti Juridik në periudhën 2016-2020. Me të përfunduar studimet Bachelor ai ka përfunduar edhe…Më shumë..

Nderim Osmani

Nderim Osmani- ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e  Mitrovicës “Isa Boletini” Fakulteti Ekonomik – Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë gjate periudhes 2016-2019. Njohuritë që ka marrë dhe aftësitë…Më shumë..

Fitore Ismaili

FITORE ISMAILI – e diplomuar nё Fakultetin e Edukimit, Programi Fillor nё Universitetin “Isa Boletini” Mitrovicё, gjatё studimeve ishte bursiste e Universitetit tё Mitrovicёs. Menjёherё pas dilomimit filloi punёn vullnetare…Më shumë..

Arena Hyseni

Arena Hyseni - e diplomuar ne nivelin Bachelor ne Universitetin e Mitrovices ‘’Isa Boletini’’ perkatesisht ne Fakultetin e Edukimit, Programi Fillor. Studimet i filloi ne vitin 2017 dhe e përfundoi…Më shumë..

Tre Studentë Të UIBM Vazhdojnë Studimet Në Poloni

Tre studentë të Fakultetit Ekonomik (FE) në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM): Ariona Rushiti, Arlinda Sherifi dhe Rrezon Haziri, po vazhdojnë studimet për një semestër në “West Pomeranian University…Më shumë..

Studentja Diellza Preteni Përfaqësoi UIBM Në “Global Conference On The Human Right To Quality Education”

Diellza Preteni, studente e Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) ka marrë pjesë në konferencën “Global Conference on the Human Right to Quality Education” që është…Më shumë..

Kaltrinë Uka

Kaltrinë Uka ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin e Edukimit të Universitetit Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”, përgjatë periudhës kohore 2016-2020. Kaltrina është zhvilluar profesionalisht në UIBM ku…Më shumë..

Bleona Musliu, Fiton Vendin E Dytë Në Një Garë Për Studentët E Juridikut Në Nivel Vendi

Bleona Musliu, studente e vitit të katërt në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),  ka fituar vendin e dytë me hulumtimin e saj për “Përparësitë dhe mangësitë…Më shumë..

Gentiana Krasniqi

Gentiana Krasniqi ishte studente në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Gjatë studimeve ajo ishte një studente e dalluar dhe vullnetare në shumë aktivitete studentore të realizuara gjatë asaj…Më shumë..

Qëndresa Tahiri

Qëndresa Tahiri - Mësimdhënëse e ciklit të ulët dhe Studente në nivelin Master drejtimi Pedagogji Qëndresa ishte pjesë e gjeneratës 2015 - 2019 në Fakultetin e Edukimit në UMIB. Ishte…Më shumë..

Blend Broqi

Blend Broqi - studimet Bachelor i përfundoi në Universitetin e Mitrovicës “ Isa Boletini” përkatësisht në drejtimin Inxhinieri dhe Teknologji Ushqimore. Që në fillim mund të vërehej entuziazmi dhe përkushtimi…Më shumë..

Fillojeta Sadiku

Fillojeta Sadiku ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik, Programi Banka, Financa dhe Kontabilitet në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”. Ajo ka ndarë përvojën e saj rreth…Më shumë..

6

Fakultete

150

Staf akademik

55

Administrata